in

Zizan Razak Dikecam Netizen Kerana Biadap Di FFM29

Zizan Razak Dikecam Netizen Kerana Biadap

Zizan Razak dikecam netizen dek kerana biadap di FFM29 semalam apabila beberapa kata-kata dari mulutnya yang disifatkan keterlaluan.

Jika sesiapa menonton acara tersebut yang disiarkan langsung di TV3 juga agak kesal kerana pengacara malam itu banyak menggunakan sifat peribadi untuk dijadikan bahan jenaka.

Dalam satu insiden, Zizan dilihat menyindir Hans Isaac dan Eizlan Yusoff dengan mempersoalkan kredibiliti pangkat Dato’ dimiliki mereka namun menyerongkan soalan seolah-olah bertanya tentang pakaian.

Baca >> 5 Tempat Menyeramkan Di Malaysia Yang Ramai Tak Tahu

Hans yang diberi peluang naik ke pentas selepas itu dilihat melepaskan geram menempelak Zizan secara langsung dan kedengaran suaranya yang malu dan geram akan kenyataan tersebut.

Video Zizan menyindir dan dibalas Hans Isaac :

Dalam satu insiden pula, Zizan dilihat terlajak kata menyindir Elizabeth Tan yang tidak boleh mengucap. Video tersebut boleh dilihat di bawah :

Secara keseluruhan menurut penonton, Festival Filem Malaysie ke 29 perlu menambah baik kualiti pengacaraan yang dilihat amat penting dalam menaikkan suasana sesuatu majlis besar seperti ini.

Facebook Comments

Written by adminvm

A fulltime writer and online marketer. I travel alone

What do you think?

-4 points
Upvote Downvote

Total votes: 4

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 4

Downvotes percentage: 100.000000%

gunung agung bali bakal meletus

Gunung Agung Bali Bakal Meletus, Pelancong Disarankan Berjaga-Jaga

Yusuf Azmi

Yusuf Azmi Londehkan Penipuan Boy Iman