farid kamil berkelakuan aneh
in ,

Farid Kamil Berkelakuan Aneh Ketika Meminta Tolong

Farid Kamil Berkelakuan Aneh ketika dia dilaporkan meminta tolong dari seorang awam yang kebetulan berada di tempat kejadian.

Farid Kamil Berkelakuan Aneh

Pelakon itu dikatakan menahan kereta lelaki tersebut untuk meminta tolong menghantarnya ke balai untuk buat laporan berkenaan kemalangan dihadapinya. Ketika itu Farid dikatakan tidak memakai baju ketika hujan.

Lelaki tersebut telah meminjam baju dari rakannya buat Farid kerana didakwa Farid dilihat dalam kesejukan. Namun perangainya mulai aneh apabila mengambil gambar lelaki tersebut dan cuba memegang stereng kereta.

Setelah tiba di balai, Farid dikatakan menampar lelaki yang menolongnya itu tanpa sebab munasabah. Dia juga dikatakan menampar seorang anggota polis trafik bertugas di balai ketika itu seterusnya menendang perut dan bahagian kemaluan lelaki yang menolongnya itu.

Baca >> Hilang Isteri Sejurus Kehilangan Ayah Tercinta

Dia ditahan sejurus kejadian oleh anggota polis dan ujian saringan air kencing mendapati dia positif dadah jenis ganja. Farid ditahan reman bagi membantu siasatan.

Di media sosial, ramai rakan artis memberi sokongan pada isterinya dan ahli keluarga kerana yakin ada alasan atau kisah tersendiri sehingga Farid Kamil bertindak sebegitu rupa.

Facebook Comments

Written by adminvm

A fulltime writer and online marketer. I travel alone

What do you think?

-1 points
Upvote Downvote

Total votes: 1

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 1

Downvotes percentage: 100.000000%

seekor kambing dirogol

Seekor Kambing Dirogol Ketika Bunting

skim pelaburan kucing

Skim Pelaburan Kucing Imadi Pet Tumpas